06-39339548 [email protected]

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De leukste en meest enthousiaste blaaskapel uit Voorschoten.

Redelijk Onverantwoord is opgericht op 18 februari 2014 en wordt al steeds bekender in heel Nederland. Wij bestaan nu uit een jonge en enthousiaste groep van 18 muzikanten die al op veel feesten, evenementen en festivals heeft mogen optreden.

Meerdere keren per jaar nemen wij ook deel aan verschillende festivals met een deskundige jury, waar wij beoordeeld worden op muzikaliteit en presentatie. Maar uiteraard ontbreken de verjaardagen en andere evenementen niet in onze agenda.

Van een kleine verjaardag bij de jarige thuis tot een groot Bloemencorso ter promotie van uw bedrijf, we weten overal een groot feest van te maken!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een optreden tijdens uw feest, evenement of festival.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een enthousiaste groep muzikanten zal uw feest opvrolijken. Tijdens onze optredens gaan de voeten van de vloer en wordt er enthousiast meegezongen. We betrekken het publiek bij onze muziek en zorgen voor een interactieve ervaring die je niet snel zult vergeten.

Met een grote variatie aan nummers weten wij een breed publiek aan te spreken.

Welke muziek spelen wij?

Ons repetoire verandert continue, zodat wij altijd de leukste nummers kunnen optreden. Zo is het ook leuk om ons meedere keren op te zien treden. Hieronder is een greep uit de nummers die wij spelen of gespeeld hebben.

Heeft u een favoriet nummer die u graag zou willen horen, laat het ons vooral weten!

Angels – Bad Romance – Happy hardcore medley – I will Survive – Cowboys en Indianen – De Laatste – Non Non Rien N’a Chang√© – Marry my future husband (mashup) – ’t Dondert en ’t Bliksemt – Het is een Nacht – Fat Bottomed Girls – Ik ga zwemmen – Kali – Sweet Caroline – Verjaardagsmedley – We will rock you – Dromen zijn bedrog – Freed from Desire – I’m still standing – Noodgeval – Volare

En nog veel meer….

Meer van ons zien?

Klinkt dit als muziek in uw oren?