06-39339548 [email protected]

Het verjaardagsfeest in het wapen van Voorschoten is in volle gang. De barzaal staat vol, mensen staan aan statafels of wagen een dansje op de muziek van de DJ. De 60-jarige is volop aan het genieten en zijn vrouw loopt stiekem even naar buiten. Hier staan wij te wachten en lopen vervolgens samen met ‘ lang zal hij leven’ naar binnen. De jarige is blij verrast en wij wurmen ons door de menigte naar het podium. Het is even proppen maar als we eenmaal staan, zetten we de eerste noten in van “Cowboys en Indianen” in. Het publiek gooit direct hun handen in de lucht om met de denkbeeldige lasso te zwaaien. De jarige kon vervolgens ook nog even los gaan op de grote trom, tijdens “We will rock you”.

Even later stonden we weer buiten, na te genieten van het succesvolle optreden onder het genot van een drankje. En Voorschoten zou Voorschoten niet zijn als er dan geen bekende naar ons toe komt lopen om te vragen of we een aantal meter verderop ook nog even een feest voor een 40 jarige aan konden zwengelen. De sfeer zat er bij ons al goed in dus liepen we met z’n allen het kleine keldertje van Floris V binnen. Dit keer nog meer proppen, maar des te gezelliger! “Sweet Caroline” en “Kali” werden goed ontvangen door het Apres-ski geklede publiek. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond!

Zoek je ook leuke swingende live muziek voor op je verjaardag? Of wil je iemand verrassen? Neem vrijblijvend contact met ons op.