06-39339548 [email protected]

Carnaval is een drukke periode voor dweilorkesten. Zo ook voor ons! Vorige week stonden we nog in Utrecht om daar carnaval te vieren met C.V. de Kwakbollen, en vandaag waren we uitgenodigd in Leidschendam, Zuid-Holland bij C.V. de Damszabbers. De carnavalsvierders stonden al klaar voor de polonaise voordat we onze eerste noten hadden ingezet. Iedereen had er zin in!

Gedurende de hele avond hebben we 4 maal een set laten horen van 20 minuten. Elke keer weer stroomden de mensen weer naar binnen zodra ze onze eerste noten hoorden. De polonaise werd op bijna elk nummer gelopen, ook al koste het soms wat moeite met de verschillende tempowisselingen die in onze medleys zitten.

Ons als dweilorkest uitnodigen bij carnaval betekent niet dat er alleen maar polonaises gelopen kunnen worden. Bij veel nummers dansten mensen mee, sprongen in de lucht of gooiden de handen in de lucht. Bij ons is elk nummer een feestje!

Komen we jullie binnenkort tegen bij carnaval? Houd onze socials in de gaten om te zien waar we optreden. Of neem contact met ons op, om ons te boeken bij jouw carnavals activiteit!