06-39339548 [email protected]

Schaatsen en dweilmuziek is al heel lang nauw aan elkaar verbonden. Leuke dweilorkesten mochten dus ook niet ontbreken bij de drijvende ijsbaan in Leiden. De winterse sfeer was al goed aanwezig met enthousiaste schaatsers en lekkere warme gluhwein.

Net als vorig jaar speelden wij met veel enthousiasme bij de schaatsbaan in Leiden. Samen met twee andere dweilorkesten konden we het publiek vermaken met onze muziek. De handen gingen in de lucht toen wij onze eerste nummers speelden. Ook enkele schaatsers vergaten om verder te schaatsen en bleven midden op de ijsbaan staan om van onze muziek en enthousiaste dansmoves te genieten. Ook onze tweede set was een groot succes wat bleek uit de toegestroomde mensenmassa die kwamen kijken waar de leuke muziek vandaan kwam.

Zoekt u ook een dweilorkest om het publiek te vermaken tijdens een dweilpauze van een schaatswedstrijd? Of zoekt u live muziek voor bij een ijsbaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee over hoe we uw evenement van goede entertainment kunnen voorzien.