06-39339548 [email protected]

Het idee is duidelijk: Wij zetten een spetterend optreden neer, waarbij het publiek volop kan genieten van onze energieke muziek. Tegelijkertijd proberen de verschillende groepjes zo veel mogelijk titels en artiesten te raden. Een perfecte invulling van de muziekronde van een pubquiz!

Aan het begin van elk nummer werd er druk overlegd en geschreven, maar er was ook genoeg tijd om mee te zingen en te dansen. In onze set spelen we korte stukken van nummers met leuke overgangen. Hierdoor zat het tempo er lekker in en moest er ook wel goed opgelet worden. Gelukkig is onze setlijst erg gevarieerd waardoor er voor iedereen wel bekende nummers tussen zaten. Hoewel de uitdaging natuurlijk zit in het feit dat de melodie wordt gespeeld in plaats van gezongen.

Wij hebben in ieder geval de smaak goed te pakken, dus zoek je ook live muziek voor de muziek vragen van jouw pubquiz? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor de de setlijst met goede antwoorden van tevoren opgestuurd wordt.