06-39339548 [email protected]

5 Jaar geleden op 18 februari zijn we met 10 jonge muzikanten begonnen met Redelijk Onverantwoord. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een vriendengroep van 17 muzikanten die in de loop van de jaren een hoop lol hebben beleefd. Dit was dus meer dan genoeg reden voor een jubileumfeest!

De avond hebben we geopend in onze witte t-shirts, dezelfde kleding als waarin we ooit onze eerste optredens hebben gedaan. Met het nummer ‘Bad Romance’ werd het publiek opgewarmd waarna de Nu Je Er Toch Band uit Nieuw-Vennep hun set liet horen. De discolichten stonden aan en er werd vrolijk meegedanst en gezongen. Vervolgens werd het stokje overgedragen aan De Bierbengels die ook hun muzikale klanken door de zaal lieten gaan. Uiteraard konden de polonaises in dit alles niet ontbreken.

Als hoogtepunt van de avond hebben we een muzikale terugblik gedaan op de afgelopen 5 jaar. Met nummers, dansjes en bij-instrumenten die zijn bijgebleven. Onder andere de skelter die op het eerste festival (ONKD Leidschendam) als decor werd gebruikt bij Greased Lightning stond midden in de zaal, maar ook de mondharmonica (voor Piano Man) en de oude sous waren weer uit de opslag gevist. Uiteraard konden we het niet laten om het trouwe publiek alvast een beetje warm te maken voor het nieuwe seizoen, waar we weer compleet nieuwe nummers zullen laten horen. Een klein stukje ‘Bella Ciao’ viel goed in de smaak en belooft veel goeds voor de optredens die nog komen.

Tijdens de avond zelf zijn wij ook heel erg verwend. Een grote groep trouwe fans hadden de koppen bijeen gestoken en een prachtige souskist in elkaar gezet en ook nog eens een prachtige cheque aangeboden. Natuurlijk gaat onze eeuwige dank uit naar de mensen die hier aan hebben meegeholpen maar uiteraard ook naar de mensen die ons vanaf het begin af aan hebben gesteund.

Aan iedereen die ons de afgelopen jaren hebben gesteund, al was dat: financieel, helpend bij de repetities, zorgend voor de kleding of juichend bij elk optreden en festival. BEDANKT!

Speciale dank voor de prachtige cadeau’s:

Willem en Joke Kuyk
Aad en Anneke van Niel
Nicolette, Rob en Jeroen Boel
Niels v.d. Krogt
Daphne Spaans
Koos en Margret Bieler
Nora v. Niel
Lennard de Jager
Jente Kroon
Lisa

Dirkje en Polien v.d. Krogt
Theo en Miriam Joosse
Ton en Helga v.d. Peet
Danilo Vogelaar
Marco, Yvonne, Manon en Maurice Plandsoen
Arie en Danielle Kuyk
Annemary en Sjaak v. Baren v. Niel
Cora en Paul Koole
Michelle v.d. Hoek

Paul, Marianne en Daan v. Amstel
Richard en Jolanda v. Elswijk
Adri en Albert Brans
Emily Joosse
Yvon v. Niel
Ivar v. Cleef
Juanita v. Leuveren
Angel v. Rooijen
Lidewij de Bonth
Thomas Hoogervorst