06-39339548 [email protected]

Op zaterdag 29 juni werd voor het eerst in Voorschoten een heus dweilfestival georganiseerd, waarbij het publiek kon genieten van de muziek van vele enthousiaste muzikanten. Dit allemaal ter aanleiding van het 10-jarige jubileum van de Voorschotense blaaskapel Redelijk Onverantwoord. En wat is er dan mooier om je jubileum te vieren samen met alle Voorschotenaren.

Men was massaal uitgelopen om te genieten van het volle middagprogramma, dat gevuld was met optredens van 14 verschillende bands. Er kon genoten worden van de swingende muziek bij het hoofdpodium op het Treubplein, maar ook op de Voorstraat en het Deltaplein werden spetterende optredens gegeven. De deelnemende kapellen streden om de titel in twee verschillende categorieën. In de wedstrijdklasse gingen De Zwiebels naar huis met de eerste prijs en in de leutklasse eindigde de Partyband  bovenaan. Ook het publiek mocht haar stem uitbrengen en verkozen de Bolblazers tot de winnaar van de publieksprijs.

Naast alle muziek was er bij het plein voor het Kruispunt een springkussen voor de kinderen en de mogelijkheid om een lekker hapje te eten bij de foodtruck. En na alle mooie klanten was er veel animo om zelf een instrument uit te proberen bij het kraampje van muziekvereniging Laurentius.

Het festival stond in het teken van muziek en gezelligheid. Met meer dan 250 muzikanten en het enthousiaste publiek, was dit zeker het geval! De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd dweilfestival, wat wellicht tot herhaling vatbaar is?

Bekijk hieronder het setje van Redelijk Onverantwoord op het hoofdpodium.

Ben je enthousiast geworden van de vele optredens en heb je binnenkort wat te vieren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag mee en wellicht spelen we binnenkort op uw feest, evenement of festival!

Binnenkort bij uw feest?