06-39339548 [email protected]

Carnaval zonder een dweilorkest is geen carnaval! Dat is dan ook de reden dat we vandaag een groot feest konden bouwen in Harmelen. Bij C.V. de Kwakbollen waren wij uitgenodigd om het publiek te vermaken met de leukste muziek. Samen met 3 andere orkesten konden we de hele middag vullen. Wij hebben zelf natuurlijk ook genoten van het meelopen in de polonaise en de leuke muziek van De Kwakbollen Brassband, De Turfstampers en Jacquetti & de Toeters.

Gedurende de middag zag je het publiek genieten van onze muziek, waarbij luid werd meegezongen en enthousiast meegedanst. Aan het einde van ons optreden nam Prins Carnaval nog even de bekkens over en mocht Emily met de scepter zwaaien.

Ook achteraf kregen we veel complimenten over onze optredens. Zo blijkt ook uit het bericht wat wij de volgende dag hadden ontvangen:

Redelijk Onverantwoord heeft bij ons op Kleintje Carnaval gespeeld. Een hele fijne en enthousiaste kapel om te gast te hebben, leuke afwisseling in het repertoire, fijne interactie met onze gasten, leden en de andere gastkapellen. En ook in de voorfase een hele goede ervaring qua communicatie.

Mocht je nog twijfelen om ze te boeken? Niet doen, gewoon doen! Wij hebben er in ieder geval echt van genoten!

C.V. de Kwakbollen

Dus wacht niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.