06-39339548 [email protected]

Deze dagen waren druk voor de muzikanten van blaaskapel Redelijk Onverantwoord. Zowel op donderdag als op vrijdag stond er namelijk een optreden bij een avondvierdaagse gepland. Zowel de organisatie van Leidschenveen als die van Voorschoten hadden ons gevonden.

En zo’n optreden kunnen we natuurlijk niet weerstaan. Al het publiek loopt praktisch gezien al in een hele lange polonaise! Nog even een gezellig deuntje erbij van Redelijk Onverantwoord, en er wordt geswingd in plaats van gelopen. Dat zien we natuurlijk graag.

In Leidschenveen konden we de lopers ontvangen bij een grasveld vlak bij de finish om daarna gezamenlijk naar de eindstreep te lopen. In Voorschoten stonden we langs de kant om de lopers een muzikaal duwtje in de rug te geven voor de laatste meters. Ook konden de mensen hier genieten van de muziek van onze collega’s van de Koetillers. Altijd gezellig om andere blaaskapellen tegen te komen.

Zoek je ook een optreden voor bij een avondvierdaagse of ander evenement? We denken graag met je mee, dus neem gerust contact met ons op.