06-39339548 [email protected]

Zaterdagavond 15 april mochten wij optreden op een verjaardagsfeest in Leiderdorp. En niet zomaar een feest, want de jarige vierde een bijzondere mijlpaal: 50 jaar! Wij waren dan ook extra gemotiveerd om er een geweldige avond van te maken.
En dat is gelukt! Het was fantastisch om te zien hoe het publiek helemaal opging in de muziek. Het is altijd een eer om te mogen optreden op een bijzondere gelegenheid zoals deze, en we voelden ons dan ook vereerd om hieraan bij te mogen dragen.

Natuurlijk hebben we tussen de nummers door ook nog even stilgestaan bij de jarige. Deze fan had ooit de wens uitgesproken om ons op zijn feestje te hebben en die wens heeft zijn familie in vervulling laten gaan. Het was mooi om te zien hoe blij hij was dat we er waren om zijn verjaardag met hem mee te vieren. Kortom, het was een geslaagde avond!

Zoek je ook een band om live muziek te spelen tijdens je eigen verjaardag, of wil je iemand verassen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.